Jeugdlid worden

Home » Jeugdlid worden
Scouting Pegasus

Jeugdlid worden

Wat leuk dat je op de onze aanmeldpagina om jeugdlid te worden bent aangekomen. Je bent dus tussen de 5 en 21 jaar en zou graag de uitdaging bij ons aan willen gaan. Vanaf hier gaan we je verder helpen op weg naar een geweldige tijd.

Alles start nu met het invullen van het aanmeldformulier. Nadat je alles hebt ingevuld (eventueel met toestemming van je ouders of verzorgers) ontvang je een mail ter bevestiging van je aanmelding. Natuurlijk weet je nog niet of je het echt leuk gaat vinden en daarom krijg je van ons de mogelijkheid om 3 keer GRATIS mee te komen doen met de opkomsten. Tijdens de opkomsten leer je de andere scouting jeugdleden kennen en krijg je een idee wat er binnen jouw speltak wordt gedaan. Daarna mag je beslissen of je lid wil worden bij Scouting Pegasus.

Op het moment dat je gezellig met ons mee wil doen zal het bestuur je inschrijven bij onze groep en wordt je automatisch lid van Scouting Nederland. De teamleiders of begeleiders helpen je dan verder op weg en er zal een datum worden bepaald waarop je officieel wordt geïnstalleerd.5

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.