PlusScouts

Home » Speltakken » PlusScouts
Plusscouts worden?

Ook een bijdrage leveren als vrijwilliger?

Als plusscout ben je vrijwilliger en lever je een actieve bijdrage aan de vereniging, bijvoorbeeld door je kennis over te dragen tijdens evenementen of trainingen, mee te werken in één van de vele projecten of door in je groep te helpen bij activiteiten en andere vrijwilligersklussen.

 

Plusscouts binnen Scouting Pegasus zijn leden die het na hun eenentwintigste nog leuk vinden om bij Scouting te blijven en zich af en toe inzetten voor hun groep. Vaak draait het bij de plusscouts om een bepaalde interesse waar de groep zich op richt of blijven ze lid uit betrokkenheid bij de Scoutinggroep. Vind je het leuk om plusscout te worden bij Scouting Pegasus?

Scouting Pegasus

PlusScouts

Ben je tussen de 22 en 99, mooi, dan kun je jezelf bij ons nog steeds nuttig maken. Als je geen tijd meer hebt om elk weekend present te zijn maar toch graag een bijdrage wil doen bij Scouting Pegasus, sluit je dan aan. Juist voor de niet alledaagse activiteiten hebben we helpende handjes nodig die het voor bestuur en kader net even wat makkelijker maken. Dus, geen wekelijkse opkomsten, wel het scouting plezier. Vraag gerust om meer informatie via het contactformulier of stuur een mail naar info@scoutingpegasus.nl

Astrid van den Berg

Voorzitster / Coördinator

Word jij de volgende?

Coördinator

Word jij de volgende?

Secretaris

Word jij de volgende?

Penningmeester
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.