Op kamp

Home » Op kamp

Op kamp met Scouting Pegasus

Als jeugdlid bij Scouting Pegasus zijn er verschillende manieren om op kamp te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld met je speltak op zomerkamp gaan of een klein weekendkamp in de buurt van de blokhut. Zomerkamp kan in Nederland zijn maar als je flink gespaard heb met je groep is het buitenland ook een optie.
Waar slaap je dan? Dat ligt eraan wat jullie zelf willen en wat mogelijk is, welpen slapen vaak nog in een blokhut van een andere scoutinggroep, Scouts en Explorers slapen in groepstenten of kleine popup tentjes.

Scouting Pegasus wil ook graag ieder jaar deelnemen aan Intercamp. Dit Internationale kamp valt altijd in het Pinksterweekend. Intercamp is van vrijdag (aankomst) t/m maandag (vertrek) en vindt elk jaar in een ander Europees land plaats en er komen ruim 4000 scouts uit heel Europa bij elkaar.
Afgelopen jaren waren de kampen in Nederland, Duitsland, Belgiƫ, Polen, Tsjechiƫ en Frankrijk.

Ook kunnen jullie je aanmelden voor de RSW (Regionale scouting Wedstrijden). De HIT kampen (Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities) zijn op diverse locaties in Nederland. Hiervoor kunnen je jezelf of als groep inschrijven.

Willen jullie ook met Scouting Pegasus op een spannend, gezellig en sfeervol scoutingkamp?
Schrijf je in en wie weet ga je dit jaar nog met ons mee.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.