Verzenden en Retourneren

Home » Verzenden en Retourneren

Verzenden en retourneren

Verzending - Nederland

Brievenbuspost: Kleine, lichte artikelen sturen we op als brievenbuspakket. De verzendkosten zijn hierbij € 4,10
Pakketpost PostNL: Bij verzending via PostNL bedragen de verzendkosten € 6,75. Zodra wij uw bestelling behandeld en verstuurd hebben ontvangt u een hiervan een bevestiging met de track en trace code via de mail.

U kunt de verzendkosten voor uw bestelling bekijken in uw winkelwagen. Bestellingen worden verstuurd via PostNL. Lukt het niet om uw pakket af te leveren, dan wordt het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt gebracht waar u het kunt afhalen wanneer het u uitkomt. Indien u niet wilt dat het pakket in geval van afwezigheid bij uw buren wordt afgeleverd, dan kunt u dat kenbaar maken in het commentaarveld bij het afhandelen van uw bestelling. Wij stellen dan de postdienst hiervan op de hoogte.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering vervolgens nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten door ons terugbetaald.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@scoutingpegasus.nl. U krijgt dan van ons via mail de gegevens om het artikel of artikelen retour te kunnen sturen.

Retourzending ontvangen

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw retourmelding is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en ontvangt u binnen 3 werkdagen automatisch uw aankoopbedrag retour op het bankrekeningnummer dat voor de bestelling is gebruikt.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u dit allemaal heeft gedaan en uw terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@scoutingpegasus.nl

Vervangend artikel in geval van defect of beschadiging

Indien u een defect of beschadigd artikel heeft ontvangen en wilt u deze ruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar info@scoutingpegasus.nl. U ontvangt vervolgens van ons, via mail, de gegevens om het defecte of beschadigde artikel op te kunnen sturen.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over de ontvangen producten, neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.