Uncategorized

Jotihunt en Informatiemarkt: een terugblik

Ieder jaar staat het derde weekend van oktober in het teken van de Jotihunt. Scouting Pegasus deed als nieuwe groep voor het eerst mee aan dit evenement. De Jotihunt bestaat uit twee componenten. Namelijk het uitvoeren van opdrachten welke worden geplaatst op een website en het vangen van vossenteams door Gelderland. Het thema van dit jaar was Harry Potter. Daar wisten wij raad mee.
We hebben een prachtige 37ste plek gehaald. Volgend jaar doen we zeker weer mee. Zie hieronder een sfeerimpressie van het weekend.

Op 22 oktober heeft Scouting Pegasus een volgende installatieronde gehouden. Daarmee hebben we nieuwe leden mogen verwelkomen. De lang naartoe gewerkte informatiemarkt volgde op dezelfde middag. De geboden mogelijkheden waren ruim. Er konden broodjes en marsmallows gebakken worden op vuur, zelf een lepel snijden en spelletjes spelen. Ondanks de lage opkomsten, kijken we terug op een geslaagde dag met hén die wel is komen kijken. Van de installatie en de informatiemarkt zijn ook foto’s gemaakt die we graag met jou delen.

Veel van onze leden bleven in de avond hangen. De volgende dag, 23 oktober, gingen we namelijk naar de Efteling. Het is superleuk om elkaar op deze manier beter te leren kennen. Wekelijks hebben we op vrijdag een Fire & Chill avond die goed wordt bezocht. Hoe kan dat ook anders? Als scouts houden we ervan om fikkie te stoken.

Wil jij komen kijken bij Scouting Pegasus? Voor meer informatie kijk je bij Jeugdlid worden of Vrijwilliger worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *